Aktivnosti Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole

Virtualna književna večer

 

 

   U četvrtak, 16. travnja svi knjigoljupci Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole još su jednom uživali u lijepoj riječi. Kako se nisu mogli družiti u realnom, prebacili su se u virtualni svijet i u virtualnoj Školskoj knjižnici održali petu književnu večer.

   Nastavljen je tako niz predstavljanja pročitanih knjiga u okviru projekta profesorice Olivere Kardum: „Profesore/ice, učeniče – što čitate?“. To je projekt u kojemu učenici i profesori govore o omiljenim knjigama koje žele predstaviti drugima te ih tako potaknuti na čitanje.
   Pozivu na predstavljanje jedne od mnogobrojnih knjiga koje je pročitala odazvala se naša profesorica biologije Jelena Barbarić Gaćina. Profesorica je izabrala „Sobu“ Emme Donoghue. Kroz zanimljivu i poticajnu prezentaciju predstavila je knjigu i uspješno povezala radnju romana s predmetom koji predaje i s trenutnom situacijom uzrokovanom korona virusnom.
   Nadamo se da ćete potaknuti ovom preporukom ubrzo posegnuti za knjigom, a potom i pogledati film koji je nastao na osnovu knjige.
   Uživajte.

Redakicija RivaOn     
Ekonomsko-birotehničke
i trgovačke škole        

   

© Copyright RivaOn 2020. Sva prava zadržana.