Iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole

Kad se mnogo mladih složi
tad se radost sto put množi


 


 


 

 

   Pokladni dani u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj i Hotelijersko-turističkoj i ugostiteljskoj školi završili su s glazbom i plesom ispunjenoj maškaranoj fešti 25. veljače 2020. Nakon samo mjesec dana od zajedničkog uspješnog druženja na večeri tanga dogodilo se novo druženje kojim su učenici i profesori obje škole obilježili završetak karnevalskog ludovanja.

   Pune ruke posla imali su članovi likovne radionice Pinel koji su uz pomoć učenika HTU škole maštovito dekorirali hol škole gdje se odvijao program predstavljanja i izbora najoriginalnijih maski.
Za odličan glazbeni dio programa kojim je popraćen nastup maškaranih grupa i pojedinaca zaslužna je učenica Ekonomske škole Ana Demo i njezina asistentica Anđela Travica.
Voditeljica programa profesorica Katija Vladičić sve je začinila duhovitim dosjetkama koje su zabavile i nasmijale sve.
Stručni žiri, sastavljen od profesora obje škole, nije imao jednostavan zadatak izabrati najoriginalnije pojedinačne i grupne maske koje su nagrađene slatkim nagradama.
   Odlučili su ovako:

HTU škola - pojedinačne maske:
     1. mjesto – Policajka u štrajku
     2. mjesto – Terorist
  - grupne maske:
     1. mjesto – Kolo sreće
     2. mjesto – Havajke
     3. mjesto – Profesori u štrajku

EB&T škola – pojedinačne:
     1. mjesto - Trump i Melanija s
        tjelohraniteljem
     2. mjesto – Dorijan
  - grupne maske:
     1. mjesto - Bogati Arapi
     2. mjesto –Tito i Jovanka s
         pionirima
     3. mjesto – Najbolji cirkus Čulʹna u našem gradu.

   Uz nagrađene maske plesale su: Majstorice s mora, Bobijeve vražice, Anonimusi, Vojnici, Policajci i lopovi, Istjerivači Corona virusa, Hipi grupa „Čarobna frula“, Rokeri, Pankeri „Joint Venture,“ Sprovod „Adio Mare“, Osamdesete, Nogometašice, Naša mala klinika i mnogi drugi.
   Kao što nam je u svom govoru rekao drug Tito na djelu se pokazalo bratstvo i jedinstvo između dviju sustanarskih škola, ali se potvrdilo i da kad se mnogo mladih složi tad se radost sto put množi.

Redakcija RivaOn                
Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole

   

© Copyright RivaOn 2020. Sva prava zadržana.