Prenosimo sa: 

Karlović zahvalio učenicima zbog oslikavanja Višnjika

 

 

 

   Sportski centar Višnjik i Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar uspostavili su i održavaju kvalitetnu suradnju, A Jedan od oblika bilo je i oslikavanje plohe istočnoga zida zatvorenog bazenskoga plivališta u neposrednoj blizini rolališta/klizališta, te Dječjega vrtića Radost koji će uskoro otvoriti vrata za zadarske predškolce.

   Mural koji su osmislili i na zidnu plohu prenijeli učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar već neko vrijeme uljepšava ŠC Višnjik.
   - Ideja o suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar primljena je u dobroj vjeri. ŠC Višnjik veliki je prostor koji kontinuirano želimo činiti ljepšim pa smo sa školom dogovorili mural koji će sadržavati motive iz sporta i rekreacije. Počašćeni smo suradnjom sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar i suradnju ćemo svakako i nastaviti - kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.
   U ime ŠC-a Višnjik Karlović je izaslanstvu škole, predvođeno ravnateljicom Marjanom Bakmaz, predao prigodnu zahvalnicu za dosadašnju kvalitetnu suradnju, te doprinos škole na uljepšavanju Višnjika.
   - Nama je drago što naša škola na svoj način sudjeluje u uljepšavanju Višnjika čime se, uz ostalo, afirmiraju i naši učenici, profesori i mentori - rekla je ravnateljica Marjana Bakmaz.

   

© Copyright RivaOn 2020. Sva prava zadržana.