Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića Advent: Vrijeme koje nas ispunjava posebnom radošću i potrebom pomaganja onima koji su potrebni

Učenici Ožanića
posjetili štićenike Doma sv. Frane

 

 

 

 

   Advent je vrijeme darivanja, vrijeme kad su nam puna srca i kad se iskazujemo dobrim djelima. Velikodušnost neka preplavi svaku malodušnost koja se zna potkrasti u svakodnevnom životu. Širom otvorite srca, ne računajte, priđite bez kalkulacija, pomozite potrebitima.

   Tako je to bilo kad su naši učenici 1. d, 3. b i 2. a razreda, sa svojim profesoricama Matildom Sindičić, dipl.ing., i Sanjom Mrkić, prof. krenuli prema Domu sv. Frane.
   Veseli i vedri duh naših učenika i profesorica unijeli su u Dom pozitivnu energiju , a štićenike su obradovali slasni kolači koje su ispekli naši učenici, čestitke koje su ukrasili naši učenici te mandarine. Zaplesalo se, zapjevalo i srca su zaigrala, na trenutak se zaboravilo na bol i tugu.
   Ovakva druženja su od iznimne važnosti, kako za starije, nemoćne i potrebite, tako i za učenike koje se potiče na empatiju i pomaganje slabijima od sebe.
   Svima skupa želimo sretne blagdane te što više ovakvih humanitarnih akcija.

Redakcija RivaOn           
Poljoprivredne, prehrambene i   
veterinarske škole Stanka Ožanića

   

© Copyright RivaOn 2019. Sva prava zadržana.