Dva koncerta na poklon!

 

   Ususret blagdanima, kad svi dajemo i trebamo više ljubavi, poslušajmo More Love Ansamble i Čajkovskog u novom ruhu!
   S toga najavljuemo dva izuzetna predblagdanska koncerta:

    Utorak, 17. prosinca 2019, u Koncertna dvorana braće Bersa u Klubu u Kneževoj, sd početkom u 20:00 sati, najavljuemo Čajkovski i božićni jazz" u izvođenju More Love Ensemble kojeg čine: Melita Lovričević, vokal, fx; Petar Ćulibrk, klavijature; Luka Žužić, trombon, klavijature i Enos Kugler, bubnjevi.

   Djelom More Love to Tchaikovsky sastav More Love Ensemble nastavlja dugu i lijepu tradiciju ispreplitanja i spajanja jazza i klasične glazbe, čije su spone i utjecaji neraskidivi i neosporni. Pod vodstvom karizmatične Melite Lovričević, More Love Ensemble postao je jedan od najintrigantnijih hrvatskih jazz sastava. Svojim kreativnim odabirom tema koji ne poznaje granice, ovaj su se put okrenuli interpretaciji skladbi velikoga Petra Iljiča Čajkovskog uz dodatak nezaobilaznih božićnih jazz standarda.

   U petak, 20. prosinca 2019, u Hrvatskoj kazališnoj kući, a u okviru „Ciklus Bersa", s početkom u 19:00 sati najavljujemo Plesni odjel Glazbene škole Blagoje Bersa.

   Glazbena škola Blagoje Bersa ne iznjedri svake godine samo glazbene talente – vrijeme je za ples!
   Glazba hrvatskoga skladatelja Blagoja Berse, koji je dio života proveo u Zadru, u zadarskim je kulturnim krugovima doživjela pravu renesansu. Ciklus koncerata Bersa, nazvan prema jednome od najvažnijih hrvatskih skladatelja, čije ime nosi zadarska glazbena škola, omogućili su profesorima i učenicima Škole predstavljanje široj publici.

   

© Copyright RivaOn 2019. Sva prava zadržana.