EU projekti u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića:

ERASMUS + Know for Tomorrow

 

 

 

 

 

 

   Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića provodi projekt Novim znanjima za zdravije sutra (New knowledge for a healthy tomorrow). Projekt je odobren i financiran od Agencije za mobilnost i programe EU u sklopu programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince.
   Škola je raspisala natječaje za sudjelovanje u mobilnosti za učenike i nastavnike pratnji, a za prehrambene grupe predmeta.

   U sklopu projekta Know for Tomorow odobrena je mobilnost 19 učenika 4. razreda prehrambenih tehničara i tehničara nutricionista na stručnu praksu u Bragu, Portugal. Stručna praksa održavati će se u razdoblju od 20 dana (8. do 28. ožujka 2020.).
   S učenicima će za vrijeme mobilnosti biti jedna osoba u pratnji (djelatnik škole) koja će se pobrinuti da učenici izvršavaju svoje obveze te im pružiti potrebnu brigu, podršku i nadzor.
   Partner na projektu je Braga Mob. koja će učenicima pronaći odgovarajuće tvrtke za održavanje stručne prakse. Učenicima je iz sredstava projekta osiguran put do Brage i povratak, putno osiguranje, smještaj i prehrana za vrijeme mobilnosti.
   O odabiru učenika odlučiti će školsko povjerenstvo u sastavu.
   Za potrebe učenika koji će sudjelovati u mobilnosti, raspisan je i naječaj za za nastavnike u pratnji, a koji će biti pratnja učenicima za vrijeme mobilnosti i koji će se pobrinuti da učenici izvršavaju svoje obveze te im pružiti potrebnu brigu, podršku i nadzor.
   Stručna praksa održavati će se u razdoblju od 20 dana (8. do 28. ožujka 2020.)
   Isto tako, kroz projekt Know for Tomorrow odobrena je mobilnost 9 nastavnika koji predaju prehrambenu grupu predmeta u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića na stručno usavršavanje u Bragu, Portugal. Stručno usavršavanje održavati će se u razdoblju od 6  dana (7. do 13. srpnja 2020.).

   Rok za prijavu je 30. rujna 2019., a uvjeti i način prijave navedeni su u dokumentaciji na Internetskjim stranicama stranicama Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića.

   

© Copyright RivaOn 2019. Sva prava zadržana.