Iz Srednje škole Bartula Kašića Pag

Poticaj za daljnji rad i trud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   U srijedu, 5. lipnja 2019., u dvorištu Doma Zadarske županije, među gotovo 500 učenika osnovnih i srednjih škola koji su na županijskim natjecanjima osvojili prva, druga ili treća mjesta, bili su i učenici Srednje škole Bartula Kašića Pag sa svojim mentoricama.

   Učenicima se obratio župan Božidar Longin rekavši kako je Zadarska županija ponosna na njihove uspjehe te im pokušava i ovim primanjem i skromnim darovima na neki način pokazati koliko poštuje njihov trud i marljivost kako bi bili pozitivan primjer svojim kolegama.
   Poseban gost na ovom primanju bio je general Ante Gotovina koji im je uputio poticajne riječi: „Veselim se što sam danas ovdje, raduje me vidjeti vas, jer vi ste budućnost Hrvatske. Kakvi ćete biti vi i s kolikim ćete znanjem raspolagati, takva će biti i Hrvatska. Kaže se - onaj tko zna, taj se ne boji. Vjerujem u mlade, vjerujem u budućnost i siguran sam da će naša domovina Hrvatska biti daleko bolja s vama.“

   Nagrađeni učenici i mentori Srednje škole Bartula Kašića Pag, koji su dobili nagrade i zahvalnice su: Eli Dragoslavić (2. g), Ema Karavanić (2. g), Matea Maržić (2. g), Luka Perišić (2. g) i Petra Tamarut (3. g); Teuta Dragoslavić, Šime Gligora, Ivana Holubec Škunca, Sanja Kolevski Želehovski, Sanja Maržić, Nataša Strugar i Mirjana Škoda.

Redakcija RivaOn           
Srednje škole Bartula Kašića Pag

   

© Copyright RivaOn 2019. Sva prava zadržana.