Iz Škole primijenjene umjetnosti i dizajna 

Radionica za osmaše i
Dan otvorenih vrata

 

 

   Iz Školi primijenjene umjetnosti i dizajna najavljuju radionicu za osmaše u subotu, 25. svibnja od 09:00 do 11:00, te Dan ovorenih vrata Škole u subotu, 01. lipnja 2019. od 10:00 do 12:00 sati.

   Posljednja subota u svibnju (25. svibnja) namijenjena je osmašima koji se žele okušati u crtanju te poboljšati svoje crtačke vještine kako bi se što lakše snašli na samom prijemnom ispitu za školu
   Tijekom dva sata (od 09:00 do 11:00 sati)osmaši razgledaju i upoznaju se sa školom te borave u školskim crtaonama, gdje su za njih pripremljeni štafelaji, crtaći pribor te motiv kojeg će crtati i na prijemnom ispitu. Kroz radionicu ih vode i mentoriraju nastavnici kole primijenjene umjetnosti i dizajna.

   U subotu, 01. lipnja 2019. od 10:00 do 12:00 sati, Škola svoja vrata otvara svim zainteresiranim učenicima, kao i njihovim roditeljima, rodbini i prijateljima. Tijekom ove subote svi oni se na najbolji način mogu upoznati sa školom i odjelima koje škola nudi, načinom rada u različitim zanimanjima za koje obrazujemo učenike, a mogu se i sami upustiti u stvaranje s učenicima i njihovim nastavnicima.
   Dan otvorenih vrata odličan je način za najbliži doživljaj školske atmosfere tijekom uobičajenog školskog dana

Redakicja RivaOn            
Škole primijenjene umjetnosti i dizajna

   

© Copyright RivaOn 2019. Sva prava zadržana.