Europa u Ekonomskoj školi


 

 

 

   Ove godine održano je 25. natjecanje „Europa u školi“ koje uvođenjem europskih tema u školstvo želi pomoći mladim ljudima u spoznavanju i razumijevanju vlastite kulture, te im pokazati kako da postanu svjesni građani Europe.

   Hrvatski nacionalni odbor „Europe u školi“ razradio je teme za nacionalno natjecanje po izričajima i dobnim skupinama.
   Natjecali su učenici osnovnih i srednjih škola, studenti visokih škola i veleučilišta iz 18 županija i Grada Zagreba u izradi literarnih, likovnih i glazbenih radova.
   Nagrađeni natjecatelji pozvani su na svečanu dodjelu nagrada koja se održala 9. svibnja 2019. godine u Europskom domu u Zagrebu povodom dana Europe.
   Među njima bila je naša učenica Martina Pantalon s profesoricom mentoricom Katjom Vladičić. Učenica je osvojila 5. mjesto za likovni rad na temu „Putujem po Europi – što otkrivam?“ u kategoriji od 1. do 4. razreda srednje škole.
   Dodjela diploma i prigodnih poklona uslijedila je nakon zanimljivog programa u kojem su nastupali nagrađeni učenici. Drago nam je bilo biti dijelom ove priče, dobre atmosfere i energije među mladim ljudima. Vjerujemo da ćemo i ubuduće sudjelovati, pogotovo likovnim radovima u čijem stvaranju uživaju učenici koji prate ritam rada naše likovne radionice „Pinel.“

Redakcija RivaOn          
Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole

   

© Copyright RivaOn 2019. Sva prava zadržana.