Poziv na nagradni literarni natječaj
KK Pero i KK Perce

 

 

 

 

   Neprofitna udruga Književni Klub uputila je javni poziv osnovnim i srednjim školama za nagradni literarni natječaj KK Pero i KK Perce.

   Literarni natječaj poezije i kratke proze KK Pero i KK Perce, u organizaciji neprofitne udruge Književni Klub organizira se po prvi put s ciljem poticanja mladih, osnovnoškolaca i srednjoškolaca, na kreativno izražavanje u obliku literarne umjetnosti.

   U privitku se nalazi javni poziv upućen svim osnovnim i srednjim školama s djelovanjem na području Republike Hrvatske za sudjelovanje na natječaju za najbolju pjesmu (osnovnoškolci) te najbolji prozni tekst (srednjoškolci). Detaljnije informacije o pravilima natječaja te organizatoru istoga nalazi se u privitku, kao i suglasnost roditelja/skrbnika učenika koji, zajedno sa svojim mentorima (učiteljima, nastavnicima, profesorima), odluče sudjelovati na natječaju.

   Ovim putem srdačno pozivamo sve nastavnike hrvatskoga jezika i razredne nastave za poticanje svojih učenika na stvaranje te sudjelovanje na natječaju.

   Književni klub u godinama djelovanja prvi put organizira ovakav natječaj na razini svih županija u Republici Hrvatskoj za mlade autore, kojima je, smatraju članovi KK-a, potrebno ustupiti odgovarajući prostor za predstavljanje vlastitoga literarnoga umjetničkoga izraza.

Radujemo se Vašem odazivu!

Članovi Književnoga kluba

   

© Copyright RivaOn 2019. Sva prava zadržana.