Uspjeh učenika Ožanića na natjecanju učenika srednjih pekarskih, prehrambenih i kuharskih škola Republike Hrvatske u Varaždinu

Keks Donat
najbolji pekarski suvenir

 

 

 

   U petak, 5. travnja 2019., u Varaždinu je održano ocjenjivanje učenika srednjih pekarskih, prehrambenih i kuharskih škola Republike Hrvatske, čija je glavna tema bila izrada pekarskog i pekarsko- slastičarskog suvenira. Ocjenjivanje je organizirano od strane kongresa Hrvatski pekar, a vrednovala kreativnost, znanje, vještina u spravljanju izvornih i tradicionalnih pekarskih i pekarsko- slastičarskih proizvoda.

   Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića prezentirala je keks „Donat“, s različitim autohtonim okusima zadarskog područja, pod sloganom „Okusi Zadra”, te je kao takav osvojio najviše ocjene.
   Ocjenjivala se originalnost, eko- aspekt, ime proizvoda, dobro osmišljen logo, slogan, način prezentiranja proizvoda i sl. Natjecanje je imalo zabavno- edukativni karakter.
   Čestitamo nagrađenim učenicama Loreni Nimac i Nikolini Grubeša te njihovoj mentorici Lindi Segarić, dipl.ing.
   Također im želimo još puno ovakvih natjecanja gdje će njihova kreativnost, originalnost, volja, upornost biti prepoznati i nagrađeni.

RedakcijaRivaOn           
Poljoprivredne, prehrambene i   
veterinarske škole Stanka Ožanića

   

© Copyright RivaOn 2019. Sva prava zadržana.