Medicinari
na humanitarnoj utrci štafeta

 

    Učenici i djelatnici Medicinske škole Ante Kuzmanića uvijek se vrlo rado odazivaju plemenitim akcijama koje se organiziraju u našem Gradu, te su se tako sa zadovoljstvom odazvali i na 4. atletsku utrku štafeta koja je održana u subotu, 15. prosinca 2018., a koje je start bio u na zadarskoj rivi. Već tradicionalnu utrku organizirao je Klub atletskih veterana Zadar, u suradnji sa Školom trčanja Zadar i Atletskim savezom Zadarske županije.

   Na ovogodišnjoj 4. atletskoj utrci štafeta 4 x 1000 metara boje naše Škole branile su učenice Veronika Šokota, Anđela Zelić i Larisa Vekić, a od djelatnika Marijana Škunca Vrkić, Anita Raljević Špralja i Borislav Perica.
   Utrka je imala humanitarni karakter jer će se cjelokupni iznos dobiven od startnine donirati socijalnoj samoposluzi pri Caritasu Zadarske nadbiskupije za nabavu namirnica korisnicima.
     Utrka je bila vrlo zanimljiva i dinamična,  te joj nije nedostajalo uzbuđenja i navijanja, a posebnost je činilo zajedničko sportsko natjecanje naših učenika i nastavnika!

Anita Raljević-Špralja          
Medicinske škole Ante Kuzmanića

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.