Poziv na natjecanje
„Znanstvenik u meni“

 

 

 

 

 

   Pozivamo sve srednjoškolce na Natjecanja u komunikaciji znanosti „Znanstvenik u meni“ na kojem će učenici samostalno ili u paru obraditi temu iz bilo kojeg znanstvenog područja o kojoj će napisati rad – snimiti videozapis na zanimljiv, razumljiv i inovativan način.
   Najboljih 8 do 15 natjecatelja bit će pozvano u završnicu natjecanja (4. siječnja 2019. u hotel Panorama, Zagreb) gdje će uživo pred žirijem i publikom prezentirati rad te će biti nagrađeni pobjednici natjecanja.
   Više informacija na službenoj web stranici
https://zum.educateam.hr/prijave.

   Tim studenata, znanstvenika i komunikatora znanosti organizira inauguralno natjecanje „Znanstvenik u meni“ u komunikaciji znanosti namijenjeno srednjoškolcima i srednjoškolkama u Republici Hrvatskoj.
   Od natjecatelja se očekuje da samostalno ili u paru izaberu temu iz bilo kojeg znanstvenog područja o kojoj će napraviti rad - snimiti videozapis u trajanju od dvije do četiri minute u kojemu predstavljaju izabranu temu na zanimljiv, razumljiv i inovativan način, a najboljih 8 do 15 natjecatelja bit će pozvano u završnicu natjecanja gdje će nastupiti uživo pred žirijem i publikom te će biti proglašeni i nagrađeni pobjednici natjecanja.

Žiri natjecanja sačinjava tim od pet stručnjaka:

 • Ivica Puljak, profesor na FESB-u i poznati znanstvenik i komunikator znanosti
 • Jasna Puizina, biologinja i redovita profesorica na Prirodoslovnomatematičkom
  fakultetu Sveučilišta u Splitu
 • Franka Miriam Brueckler, matematičarka i docentica na Prirodoslovnomatematičkom
  fakultetu Sveučilišta u Zagrebu
 • Vera Musil, specijalist školske medicine, docent pri Medicinskom fakultetu
  Sveučilišta u Zagrebu / Škola narodnog zdravlja “Andrija Štampar”
 • Mario Borna Mjertan, student na PMF-MO, voditelj projekta "Znanstvenik u
  meni!"

   Završnica natjecanja održat će se 4. siječnja 2019. u hotelu Panorama Zagreb.
   Zahvaljujući pokroviteljima natjecanja – Educateamu, Školskoj knjizi, Medical Intertradeu, Ljekarni Škoko i evotv-u – najbolji radovi bit će kvalitetno nagrađeni za svoj trud.
   Prijave na natjecanje bit će otvorene do 1. prosinca, stoga ne propustite ovu priliku da se dokažete kao kvalitetne komuniatore i osvojite bogate nagrade!

   Više informacija o natjecanju možete pronaći na službenoj web stranici natjecanja https://zum.educateam.hr, kao i na Facebook (@znanstvenikumeni) i Instagram stranici natjecanja (@znanstvenikumeni), a za sva pitanja se slobodno obratite voditelju projekta na mbm@educateam.hr.

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.