Za početak nove školske godine
puno uspjeha i ostvarenje svih želja
učenika, nastavnika i roditelja

 

 

   Za početak nove školske godine učenicima, nastavnicima i roditeljima čestitku je uputio zadarski župan Božidar Longin:

   Drage učenice i učenici, poštovane učiteljice i učitelji, profesori, dragi roditelji!

   Na početku smo još jedne školske godine, pred vama su nove obveze i izazovi i nadam se da ćete zalaganjem tijekom godine ostvariti najbolje rezultate jer svojim radom stvarate temelje za ostvarivanje želja i ciljeva u budućnosti.
   Zadarska županija, ja kao župan i svi moji suradnici imamo trajni zadatak stvarati uvjete u kojima možete ostvariti svoj potencijal, kako bi nakon školovanja bili obrazovani, uspješni i zadovoljni mladi ljudi. To je moguće jedino suradnjom svih onih koji sudjeluju u radu odgojno-obrazovnih institucija, od obitelji i učenika pa do svih zaposlenika u školama i javno upravnim tijelima.

   Našim najmlađim učenicima, dragim prvašićima želim da im od danas počne najbolje razdoblje života, da uživaju u usvajanju novih znanja i stjecanju novih prijateljstva. Želim vam sretno školovanje, dobre ocjene i mnogo radosti, a obzirom na vašu zaigranost, ovom prilikom molim vas da budete posebno oprezni sudionici u prometu!

   Dragim nastavnicama i nastavnicima želim zahvaliti na dosadašnjem trudu, ustrajnosti i potpori, što škole čine mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima i sretnima. Vaša uloga od iznimnog je značaja, jer djeca i mladi od vas dobivaju potrebna znanja koja će im omogućiti da pridonesu razvoju i boljitku našeg društva.

   Sa željom da ostvarimo sve naše planove, da se postignu što bolje ocjene i izuzetni rezultati u znanju, želim vam svima uspješan početak nove školske godine!

ŽUPAN              
Božidar Longin, dipl.ing

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.