Prenosimo sa:

EKO DANI 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

   Sedamnaesto izdanje manifestacije „Eko dani 2018." Prirodoslovno-grafička škola Zadar sa zajedničkom temom Kreativan grad sljedećeg tjedna donosi niz zanimljivih događanja. Počinju u utorak 17. travnja svečanim otvorenjem i simboličnom sadnjom stabla u Perivoju Vladimira Nazora u 11 sati a trajat će do utorka, 26. travnja.

   Nakon sportskog dana u srijedu, u četvrtak će se u Narodnom muzeju otvoriti foto izložba učeničkih radova te urediti okoliš škole. Najveselije će biti u petak, kada će se na Kalelargi prirediti Ekologijada s ispisivanjem ekoloških poruka, ali i Eko sajam, prirodoslovne radionice, šahovska simultanka, origami radionica,uz dijeljenje besplatnih zagrljaja.
   Nakon još jedne izložbe u ponedjeljak navečer u Đini, u utorak se obilježava Dan bez auta, s tradicionalnom biciklijadom gradskim ulicama, koja počinje u 16.30 sati.
   Učenici koji su radili na vizualnom identitetu ovih Eko dana su: ilustratorica Diana Dujlović te grafika i oblikovanje Tea Aračić i Edi Radičev uz mentoricu Martinu Perić, prof.

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.