Humanitarna akcija za Afriku
na Narodnom trgu

 

 

 

 

   Učenici Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar sudjelovali su u petak i u subotu, 23. i 24. ožujka u humanitarnoj akciji na Narodnom trgu. Cilj ove akcije bio je podržati UNICEF-ov projekt „Škole za Afriku“ i školski projekt prikupljanja pomoći za učenike Škole koji su slabijeg imovinskog stanja.

   U zamjenu za njihove donacije naši su učenici tom prilikom svojim sugrađanima nudili učeničke radove nastale na posljednjoj, uskrsnoj kreativnoj radionici na kojoj su pleli vijence od maslinovih grana, izrađivali čestitke, straničnike, tegle za cvijeće i druge predmete s prigodnim, uskrsnim motivima.

   Kreativne radionice vodila je knjižničarka Tanja Serdarević u suradnji s ostalim voditeljicama projekta „Škole za Afriku“, pedagoginjom Vericom Barić i Ivanom Lučić. Plakat za ovu humanitarnu akciju izradila je nastavnica Metodike zdravstvenog odgoja Ljiljana Grginović sa svojim učenicima.
   Rad naših učenika i njihova posvećenost plemenitim i humanim djelima naišla je po drugi put u ovoj školskoj godini na podršku Grada Zadra i velik odaziv građana Zadra među kojima su bili i nekadašnji i sadašnji učenici i profesori Škole.

Redakcija RivOn         
Medicinske škole Ante Kuzmanića

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.