Izraelska konzulica i najveća Izraelska tvrtka za navodnjavanje „Netafim”
posjetili Poljoprivrednu, prehrambenu i veterinarsku školu Stanka Ožanića.

Seminar i donacija
sustava za navodnjavanje


 


 

 

   U srijedu 21. ožujka 2018., posjetili su nas zamjenica veleposlanice Izraela u Hrvatskoj i konzulica Irit Shneor, zamjenik župana Zadarske županije Šime Mršić i predstavnici najveće izraelske tvrtke za navodnjavanje „Netafim”. Povod je bio svečano otvaranja novog sustava za navodnjavanje te donacija sustava za navodnjavanje Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića.

   U okviru posjeta organiziran je bio cjelodnevni seminar o navodnjavanju, od strane Veleposlanstva Države Izrael i Zadarske županije, te u suradnji Israel Export Institute i HGK – Županijske komore Zadar.
   Svim prisutnima školski zbor „Ožanić“ zaželio je dobrodošlicu s dvije izvedbe, uz pratnju voditelja zbora Ante Gospića. Naši pekari goste su počastili sa slasticama dok su ih cvjećari darivali sa Uskršnjim poklonima. Ravnateljica mag. ing. Jelena Gulan održala je pozdravni govor u kojem je naglasila kako će se vrijednost sustava za navodnjavanje još više pokazati u novom stakleniku koji će biti uskoro postavljen.
   Govore su održali i zamjenik župana Šime Mršić, zamjenica veleposlanice Izraela Irit Shneor, te predstavnik tvrtke „Netafim”.
   Nakon govora gosti i doomaćini su se uputili prema stakleniku škole gdje je novi sustav za navodnjavanje i službeno pušten u rad.
   Ovim putem zahvaljujemo se konzulici Irit Shneor i tvrtki „Netafim” na ovoj hvale vrijednoj donaciji.

Redakcija RivaOn             
Poljoprivredne, prehrambene i  
veterinarske škole Stanka Ožanića

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.