Donesi čep za skupi lijek


 


 


 

 

   Zadarska Čistoća  d.o.o. je u studenome 2016. organizirala ekološko-humanitarnu akciju prikupljanja plastičnih čepova u koju se uključio veliki broj naših sugrađana. Tada je u samo tjedan dana prikupljeno 800 kilograma čepova koji su donirani Društvu invalida u Poreču za nabavu potrebnih ortopedskih pomagala.

   Potaknuti činjenicom da su Zadrani ne samo ekološki osviješteni nego i socijalno osjetljivi, Čistoća je u suradnji sa Strukovnom školom Vice Vlatkovića i ove godine odlučila organizirati jednu takvu akciju.

   Čepovi koji se ovom akcijom prikupe bit će donirani Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma u Čakovcu. Time će im se olakšati nabava skupih lijekova i pomagala za oboljele.

  
Prikupljanje će trajati kroz cijelu godinu, a količina koja se sakupi do 22. travnja 2018. godine (do dana Dana planeta Zemlje), biti će donirana, ali će i ukazali na potrebno očuvanje i zaštitu okoliša kao i na opasnost koja prijeti zdravlju i životu na Zemlji zbog porasta globalnog onečišćenja.

   Pozivamo sve naše učenike i sugrađane da se uključe u akciju kojom možemo ne samo smanjiti količinu otpada nego i pomoći onima kojima je to potrebno.

   Spremnici za plastične čepove postavljeni su na ulazu u upravnu zgradu Čistoće d.o.o. (Stjepana Radića 33) i poslovnici Društva na Poluotoku (F. Grisogona 17). Također, čepovi se mogu donijeti u reciklažna dvorišta u Diklu (pon-pet od 06:00 do 20:00 sati) i Gaženici (pon-pet od 06:00 do 18:00 sati). Subotom se u oba reciklažna dvorišta čepovi mogu odložiti od 08:00 do 18:00 sati.

Pridružite nam se, pomozite drugima, okolišu, sebi.

Hvala svima koji su sudjelovali u prošloj akciji i onima koji će se odazvati ovoj!

Učinimo zajedno nešto dobro za sve nas!
 

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.