Ekonomsko-birotehnička i trgovačka
na 11. Smotri „Dani E-medica 2018.“

 

   Ovogodišnja 11. Smotra „Dani E - medica 2018." održana je od 8. do 11. veljače 2018. godine u Termama Tuhelj, a pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Agencije za odgoj i obrazovanje i CARNet-a.

   Na smotri je sudjelovalo ukupno 275 sudionika, 172 učenik i 103 nastavnika, iz 34 škola iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Srbije.

   Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola Zadar i ove je godine sudjelovala na projektima E-medica izradom dva zajednička učenička projekta nastala suradnom sa drugim školama.

    Bilo nam je zadovoljstvo predstaviti našu školu kao i dva projekta koje smo realizirali s partnerskim školama iz Hrvatske.
 
   Projekt „Steroidi u adolescenciji“ realiziran je u suradnji Medicinske škole iz Zadra, Školom za medicinske sestre Vrapče i Ekonomsko-birotehničkom i trgovačkom školom, dok je projekt „Financijska pismenost 2“ rezultat nastavka suradnje između Pomorske škole Zadar, Škole za medicinske sestre Mlinarska i Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar.
   Mentori ovih projekata bile su profesorice Zdenka Sršen Juričević i Katijana Rajčić.

   Nakon prezentacije projekata učenici su se družili kroz zajedničke igre, sportske aktivnosti te razne hotelske sadržaje.

   Na odlasku smo uživali u obilasku Krapine, Muzeja neandertalaca te dvorca Trakošćan u društvu učenika i nastavnika Pomorske škole, koji su bili i organizatori ovog izleta.

   Nakon četiri dana ispunjena radom, druženjem i zabavom, obogaćeni novim iskustvima, znanjima i prijateljstvima, vratili smo se našem Zadru.

Redakcija RivaOn     
Ekonomsko-birotehničke
 i trgovačke škole      

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.