Učenici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića povodom Valentinova darivali građane.

Valentinovo - Dan zaljubljenih
proslava ljubavi

 

 

   Valentinovo ili Dan zaljubljenih se slavi svake godine 14. veljače. Glavni simboli Valentinova su srce i ruža. Na Valentinovo darivamo voljene osobe simboličnim darovima.
   Naši kreativci su i ovaj put bili marljivi i kreativni pa su sa svojim profesoricama cvjetne aranžmane i pekarske proizvode u obliku srca.
   “Premda je Valentinovo previše komercijalizirani praznik, ipak se nešto posebno osjeća u zraku, svi su nekako raspoloženiji“, rekla nam je Ivana Arbanas, učenica 4.a razreda- zanimanja fitofarmaceut.
   „Kad se ljubi, sve ima još više smisla, rekao je poznati književnik Paolo Coelho“, a s time su se složili i naši učenici koji su svojim bogatim štandom u Citv Gallerii građanima Zadra uveličali Valentinovo ili Dan zaljubljenih.
   Dan je Valentinova već tradicionalno u našoj Školi posvećen ljubavi. Danas je dan zaljubljenih, danas je dan kada se kupuje najviše cvijeća, danas mnogi osvajaju srca svojih simpatija na najkreativnije načine. Ljubav je istinska potreba svakog čovjeka, a ljubavi su različite - prijateljska, roditeljska i … ona prava… Želja nam je da uvijek budemo zaljubljeni u život, u ljude koji su nam darovani i u sva stvorenja koja naš život čine bogatijim.

Redakcija RivaOn             
Poljoprivredne, prehrambene i  
veterinarske škole Stanka Ožanića

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.