Učenici PPVŠ Stanko Ožanić uspješno se plasirali na Državno i Županijsko natjecanje


 


 


 


 

 

   Školska natjecanja u sektoru Poljoprivreda - prehrana - veterina te školsko natjecanje iz engleskog jezika.

   Rezultati školskih natjecanja i ove godine pokazuju da se marljivi trud i rad naših učenika uvelike isplatio. U srijedu 24. siječnja 2018., u našoj školi je održano školsko natjecanje iz engleskog jezika za kategoriju 4. razreda srednjih škola.
    Školsku razinu natjecanja vodila je prof. Tamara Narančić. Učenici naše škole Vice Klasanović (44 boda) 4.c- veterinarski tehničar i Ira Lovrin, 4.b (42 boda) – tehničar nutricionist prošli su na županijsku razinu.

   U utorak 30. siječnja 2018., održana su školska natjecanja za kategoriju 4. razreda iz obrazovnog sektora poljoprivreda i veterina. U disciplini Agro Dino Bučić, zanimanja poljoprivredni tehničar- fitofarmaceut sa 95, 5 bodova plasirao se na državno natjecanje.
   U disciplini Flora učenica 3. e razreda, zanimanja cvjećar Michelle Stipčević sa maksimalnih 100 bodova plasirala se na državno natjecanje.
   U disciplini Veterinarski tehničar veterinarka, 4.c razred Doris Matešić (83 boda) predstavljati će našu školu na državnom natjecanju.

   U srijedu 31. siječnja 2018., održano je školsko natjecanje iz obrazovnog sektora prehrane. U disciplini Pekar naš učenik 3. e razreda, zanimanja pekar Dujo Hrgović- Štefanić sa 85,05 boda plasirao se na državno natjecanje.
   Učenica Matea Šimić, 4.b razred, zanimanja tehničar nutricionist u disciplini Nutri- Vita sa 98 osvojena boda predstavljati će našu školu na državnom natjecanju.

   Cilj ovih natjecanja je usavršavanje znanja i vještina u obrazovnom sektoru poljoprivreda - prehrana - veterina te engleski jezik i poticanje kreativnosti učenika i njihovih mentora kao i stjecanje novih spoznaja.
  Također nam je cilj potaknuti natjecateljski duh učenika, ali i međusobnu kolegijalnost i uvažavanje.

   Navedenim učenicima čestitamo na postignutom uspjehu i želimo puno sreće i znanja na Županijskom i Državnom natjecanju.

Redakcija RivaOn             
Poljoprivredne, prehrambene i  
veterinarske škole Stanka Ožanića

   

© Copyright RivaOn 2018. Sva prava zadržana.