Medicinari na sportsko-humanitarnoj
atletskoj utrci

 

 

 


Foto galerija
057 info

 

   Klub atletskih veterana Zadar u suradnji sa Školom trčanja Zadar, atletskim savezom Zadarske županije i triatlon klubom Zadar organizirao je u utorak, 26. prosinca 2017. sportsko – humanitarnu 3. atletsku utrku štafeta 4x1000 metara.

   Trčalo se od Morskih orgulja, rivom do hotela Zagreb i natrag, a među 10 profesionalnih i rekreativnih timova treću godinu za redom trčala je i ekipa "Medicinska", ekipa djelatnika Medicinske škole Ante Kuzmanića: Marijana Škunca Vrkić, Anita Raljević Špralja i Borislav Perica.


  Utrka je imala humanitarni karakter i cjelokupni iznos dobiven od startnine donirat će se socijalnoj samoposluzi pri Caritasu zadarske nadbiskupije za nabavu namirnica korisnicima.

   - Hvala svima koji su se natjecali i dali svoj doprinos korisnicima Socijalne samoposluge u Zadru. Žao nam je što je loše vrijeme spriječilo ostale prijavljenje da sudjeluju ove godine, ali se nadamo da ćemo više sreće imati u 2018. godini i ponoviti lijepu atmosferu, natjecanja i druženja koja je bila danas, poručili su iz Organizacijskog odbora.

Anita Raljević Špralja              
Redakcija RivaOn             
Medicinske škole Ante Kuzmanića

   

© Copyright RivaOn 2017. Sva prava zadržana.