Besplatna aplikacija
javnog prijevoza Zadra

 

   U studenomu ove godine puštena je u opticaj besplatna mobilna aplikacija za javni gradski prijevoz u gradu Zadru i cijeloj Zadarskoj županiji, pod nazivom  CityBus Zadar.

   CityBus Zadar je besplatna mobilna aplikacija za javni gradski prijevoz u gradu Zadru koja je od danas dostupna i za iOS operacijski sustav.
   Aplikacija se može besplatno preuzeti putem Google Play trgovine ili App Store-a. Također, aplikacija je proširena na područje cijele Zadarske županije koja nudi različite funkcionalnosti. Ona je  mobilna aplikacija kao početna točka za razvoj daljnih pametnih rješenja na području grada i županije. Više informacija o samoj aplikaciji i projektu možete pronaći u prilogu.

   Trenutno je u razvoju prva nadogradnja za postojeće verzije mobilne aplikacije koji će uključivati prikaz trenutnih lokacija autobusa na karti uz detaljniju procjenu dolaska na traženo autobusno stajalište. Ujedno, cijeli sustav se razvija zajedno s gradskim prijevoznikom Liburnija te se za njega razvija administracijsko sučelje za upravljanje gradskim i županijskim prijevozom.

   Službene stranice aplikacije citybus.zadar.io, dok više informacija možete naći ovdje!
 

   

© Copyright RivaOn 2017. Sva prava zadržana.