Radionica "Krizno komuniciranje
na društvenim mrežama"

 

 

   Krešimir Macan (Manjgura) i Jerko Trogrlić (Vajt) u srijedu, 4. listopada 2017. godine u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije (B. Petranovića 8, Zadar) s početkom u 11:00 sati, održati besplatnu radionicu "Krizno komuniciranje na društvenim mrežama".


  
Dalmatinska podružnica Hrvatske udruge za odnose s javnošću u suradnji sa Zadarskom i Splitsko-dalmatinskom županijom organizira besplatnu radionicu „Krizno komuniciranje na društvenim mrežama“ za svoje članove, ali i za ostale zainteresirane predstavnike lokalne samouprave, Stožera civilne zaštite i Krizne stožere Gradova i Općina u županijama te studente.
 
   Odnosi s javnošću su u zadnjih nekoliko  godina, razvojem interneta te posebice pojavom društvenih mreža, značajnim dijelom postali online, pojavili su se brojni novi online kanali putem kojih se može komunicirati s javnošću,  koje je potrebno razumjeti i znati kvalitetno upotrebljavati. Sudionici radionice će naučiti da komuniciranje putem društvenih mreža osim što donosi mogućnost komuniciranja s velikim brojem korisnika donosi i mogućnost komuniciranja s medijima. Također će naučiti kako lokalna i regionalna samouprava može korištenjem društvenih mreža reagirati u slučaju krize i suzbiti širenje negativnih  ili krivih informacija.
 
   Na radionici će biti riječi i o dvosmjernoj komunikaciji i pravilima koji se moraju slijediti, dobrom i lošem kriznom komuniciranju, kako biti spreman na krizu i prije nego što se dogodi i važnosti radikalne transparentnosti kao najboljem modelu online ponašanja.

   Zbog ograničenog broja mjesta sudjelovanje treba prijaviti na e-mail:
informiranje@zadarska-zupanija.hr.

   

© Copyright RivaOn 2017. Sva prava zadržana.