Prenosima sa stranica:

Webinar za ravnatelje
o razvoju digitalne zrelosti škola

 

   Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet u sklopu nacionalnog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ održala je, u četvrtak 7. rujna 2017. godine, još jedan u nizu edukativnih webinara na temu podrške ravnateljima u razvoju digitalne zrelosti škola kroz strateško planiranje.

   Svrha pilot projekta e-Škole je postaviti temelje razvoja digitalne zrelosti škola u čemu ključnu ulogu kroz planiranje i upravljanje promjenama koje će dovesti do rasta digitalne zrelosti imaju upravo ravnatelji. Tijekom pilot projekta razvijeni su i objavljeni predlošci dokumenata i priručnici za njihovo korištenje kao pomoć ravnateljima u upravljanju promjenama usmjerenim k razvoju digitalne zrelosti njihovih škola.

   U sklopu webinara sedamdeset sudionika imalo se priliku detaljnije upoznati sa svrhom, sadržajem i načinom implementacije dokumenata “Strateški plan primjene informacijsko komunikacijskih tehnologija u školama” te “Sigurna i odgovorna upotreba informacijsko komunikacijskih tehnologija u školi”, kao i njihovim pripadajućim obrascima.
   Spomenute dokumente predstavili su dr. sc. Igor Balaban i dr. sc. Katarina Tomičić-Pupek, docenti s Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

   Snimku webinara pogledajte na CARNetovim stranicama na MEDUZI (ovdje).

   

© Copyright RivaOn 2017. Sva prava zadržana.