Stručno vijeće
nastavnika hrvatskoga jezika
u gimnazijama i strukovnim školama
Zadarske županije


 

Voditelji:

Mirela Zubčić
mir1.zd@gmail.com

Drinka Dujmović
ddrinka9@gmail.com


 

 

   Voditeljica stručnog vijeća nastavnika hrvatskoga jezika za srednje strukovne škole Zadarske županije je Drinka Dujmović, profesor savjetnik, iz Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, a voditelj stručnog vijeća nastavnika hrvatskoga jezika za gimnazije Zadarske županije je Mirela Zubčić, profesor savjetnik, iz Klasične gimnazije Ivana Pavla II.

    Informacije važne za nastavnike hrvatskoga jezika strukovnih škola objavljivat će se ubuduće i na ovom Portalu srednjih škola Zadarske županije. Svoje primjedbe, prijedloge i pitanja u vezi stručnog usavršavanja možete uputiti na e-mail: ddrinka9@gmail.com, ili na adresu Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića  (s naznakom: za Drinku Dujmović)  ili na fax: 316-044 (tel.: 315-668).

   Zbog izuzetnih aktivnosti naših nastavnika, kao i našeg vijeća, a zbog želje za međusobnim razmjenama iskustava, od ove godine uvodimo novost na našim stranicama portala RivaOn: stranice za PREUZIMANJE nastavnih sadržaja naših kolegica i kolega. Pogledajte!!!!

© RivaOn - obrazovni portal srednjih škola Zadarske županije
Zadnja promjena: